Presentació del llibre col·lectiu de la Xse "Tenim Energia!"

Ens complau convidar-vos a la presentació del primer llibre cooperatiu de la Xse. Aquests darrers mesos, diverses persones de la Xarxa per la sobirania han escrit un llibre col·lectivament que recopila les seves visions i experiències per caminar cap a la sobirania energètica dels pobles. Ha estat un treball intens però, per fi, el tenim entre nosaltres.

Ens fa moltíssima il·lusió poder-vos-el presentar el proper dijous 15 de febrer.
La presentació serà el dijous 15 de febrer a l'Ateneu Harmonia (c/ Sant Adrià, 20, Barcelona) de 19h a 22.30h.

Tindrem diàleg, diferents visions, música i sobretot molta ENERGIA!

19.10-19.40h
Intervenció inicial d'Itziar González (arquitecta, Espai cooperatiu Ciutadà Les Rambles) perquè presenti el llibre Xse des de la seva trajectòria, especialment des del seu nou projecte de les Rambles.

19.45 - 20.45h
Taula de diàleg entre actors heterogenis vinculats a l'energia entorn als diversos aspectes treballats al llibre amb Jordi Navarro (imputat per les accions de resistència contra la MAT), Maria Campuzano (portaveu de l'Aliança contra la pobresa energètica - APE), Josep Centelles (enginyer industrial especialista en economia urbana i regional), Amaranta Herrero (doctora en Sociologia ecològica) i Alfons Pérez (coautor del llibre) en una taula de diàleg moderada per Maria Vives (coordinadora i coautora del llibre).

21-22.30h
Concert amb pica-pica: Sílvia Tomás Trio, de qui et deixem aquí el videoclip de la cançó “Terra”. Fet amb imatges d'una acció de l'assemblea “No a la MAT Girona” en defensa del territori (http://noalamatgirona.wordpress.com). Dedicat a les 40 persones imputades i a totes aquelles que estan “en peu de guerra” per la terra en qualsevol punt del planeta.


No hi falteu!